
Mündi Paul
Piparmündikiusatus

Uljas Paula
Troopilise Madagaskari vaniljega

Tõmmu Jüri
Tumeda šokolaadi ja viskiga. Klassika!

Metsik Iiris
Šokolaadi-karamelli täidis pähkliga

KIRGLIK KIRSI
Tume šokolaadikreem kirsipüree ja pähkliga

Leebe Linda
Siidine ja mustikahõnguline

Vahva Saara
Segu vaarika värskusest ja kookosest

Muhe Marta
Šokolaadi ja mandliga kaetud suus sulav martsipan

Vinge Inga
Särtsakas ingver ja metsik yuzu

Kaval Ants
Kama ja mandlilikööriga. Üllatav taevalik kooslus!

Mesine Robert
Apelsinihõnguline kompvek kodumaise meega

Südamlik Salme
Vürtsikas rummiga maitsestatud kompvek aimatava õuna noodiga

PLOOMI BETTY
Ploom Vana Tallinnaga – ootamatu, kuid täiuslik kooslus

MOODNE KARMEN
Siidine ja paitav soolakaramell

EHE BLONDIE
Aprikoos heidab paari karamelliseeritud valge šokolaadiga

KOHVI SOHVI
Baileys muudab kohvimaitse vastupandamatuks

MAHE TOBIAS
Mõnusalt mahe ja magus toffee

LUMINE LAAVA
Kuumad vürtsid, hapukas grenadill ja see kõik voolab karamellis

LEEDI GRANADILL
Granadill – troopika piimašokolaadi kreemis

COOL CRUELLA
Värskelt hõõrutud pähklikreem väikese vimkaga

ÖINE FLAMENCO
Tume šokolaadikreem hapuka vaarikaga

Maru Mihkel
Krõmpsuv ja mure segu pähklist ja vahvlist. Palju parem kui pralinee!

SÕGE SÕSTAR
Mustsõstra martsipan – tõeline martsipanisõbra unistus!