Mündi Paul

Piparmündikiusatus

Uljas Paula

Troopilise Madagaskari vaniljega

Tõmmu Jüri

Tumeda šokolaadi ja viskiga. Klassika!

Metsik Iiris

Šokolaadi-karamelli täidis pähkliga

KIRGLIK KIRSI

Tume šokolaadikreem kirsipüree ja pähkliga

Leebe Linda

Siidine ja mustikahõnguline

Vahva Saara

Segu vaarika värskusest ja kookosest

Muhe Marta

Šokolaadi ja mandliga kaetud suus sulav martsipan

Vinge Inga

Särtsakas ingver ja metsik yuzu

Kaval Ants

Kama ja mandlilikööriga. Üllatav taevalik kooslus!

Mesine Robert

Apelsinihõnguline kompvek kodumaise meega

Südamlik Salme

Vürtsikas rummiga maitsestatud kompvek aimatava õuna noodiga

PLOOMI BETTY

Ploom Vana Tallinnaga – ootamatu, kuid täiuslik kooslus

MOODNE KARMEN

Siidine ja paitav soolakaramell

EHE BLONDIE

Aprikoos heidab paari karamelliseeritud valge šokolaadiga

KOHVI SOHVI

Baileys muudab kohvimaitse vastupandamatuks

MAHE TOBIAS

Mõnusalt mahe ja magus toffee

LUMINE LAAVA

Kuumad vürtsid, hapukas grenadill ja see kõik voolab karamellis

LEEDI GRANADILL

Granadill – troopika piimašokolaadi kreemis

COOL CRUELLA

Värskelt hõõrutud pähklikreem väikese vimkaga

ÖINE FLAMENCO

Tume šokolaadikreem hapuka vaarikaga

Maru Mihkel

Krõmpsuv ja mure segu pähklist ja vahvlist. Palju parem kui pralinee!

SÕGE SÕSTAR

Mustsõstra martsipan – tõeline martsipanisõbra unistus!