Mündi Paul
Piparmündikiusatus
Uljas Paula
Troopilise Madagaskari vaniljega
Tõmmu Jüri
Tumeda šokolaadi ja viskiga. Klassika!
Metsik Iiris
Šokolaadi-karamelli täidis pähkliga
KIRGLIK KIRSI
Tume šokolaadikreem kirsipüree ja pähkliga
Leebe Linda
Siidine ja mustikahõnguline
Vahva Saara
Segu vaarika värskusest ja kookosest
Muhe Marta
Šokolaadi ja mandliga kaetud suus sulav martsipan
Vinge Inga
Särtsakas ingver ja metsik yuzu
Kaval Ants
Kama ja mandlilikööriga. Üllatav taevalik kooslus!
Mesine Robert
Apelsinihõnguline kompvek kodumaise meega
Südamlik Salme
Vürtsikas rummiga maitsestatud kompvek aimatava õuna noodiga
PLOOMI BETTY
Ploom Vana Tallinnaga – ootamatu, kuid täiuslik kooslus
MOODNE KARMEN
Siidine ja paitav soolakaramell
EHE BLONDIE
Aprikoos heidab paari karamelliseeritud valge šokolaadiga
KOHVI SOHVI
Baileys muudab kohvimaitse vastupandamatuks
MAHE TOBIAS
Mõnusalt mahe ja magus toffee
LUMINE LAAVA
Kuumad vürtsid, hapukas grenadill ja see kõik voolab karamellis
LEEDI GRANADILL
Granadill – troopika piimašokolaadi kreemis
COOL CRUELLA
Värskelt hõõrutud pähklikreem väikese vimkaga
ÖINE FLAMENCO
Tume šokolaadikreem hapuka vaarikaga
Maru Mihkel
Krõmpsuv ja mure segu pähklist ja vahvlist. Palju parem kui pralinee!
SÕGE SÕSTAR
Mustsõstra martsipan – tõeline martsipanisõbra unistus!